DEN ENKLA VÄGEN UT I NATUREN

Känner du att friluftsliv ser härligt ut men kanske inte är för dig och att den orörda naturen verkar svårtillgänglig? Happie Camp erbjuder möjligheten för dig att enkelt uppleva naturen på ett bekvämt sätt. Här finns lyxiga kanvastält placerade på noga utvalda, vackra och avskilda platser i Värmland. När du kommer till oss är tältet redan rest och fullt möblerat och utrustat med alla bekvämligheter som krävs för en bekväm vistelse i naturen.

Som gäst hos oss på Happie Camp har du alltid tillgång till vår gästsupport under hela din vistelse. Vi hjälper er gärna boka en eller flera av våra aktiviteter som vi erbjuder. Önskar du en aktivitet som vi normalt inte erbjuder gör vi vårt yttersta för att hitta den till er. Vi finns här för att ge er en fullständig vistelse hos oss.

Ta några djupa andetag frisk luft, slappna av i axlarna. Nu kan du vara dig själv, njuta av din tid i naturen och låta skogen fylla dig med energi.

VI ÄR INTE HIPPIES, VI ÄR HAPPIES

Forskning visar att vi mår bättre och känner oss gladare när vi har vistats i naturen.

Genom friluftsliv och skogsbad för vi människor närmre naturen på ett hållbart och eko-vänligt sätt. Tredagarseffekten är mest tydlig men redan efter 15 minuter i skogen ser man att människor känner sig gladare och mer till freds.
Vi erbjuder naturnära retreater och boenden i skogen långt från stadens ljus och ljud som vi hoppas ska kunna ge mer glädje och lugn till världen.

HAPPIE CAMPERS

Staffan Svantesson

Founder & CEO

Beatrice Sandberg

Partner & Customer Success

Ingrid Larsson

Partner & CFO

Per Persson

Happie Camper

Amanda Hjert

Happie Camper

Anders Bengtsson

Happie Camper

TESTIMONIALS

“An exploratory premium-merino thrill. Sound-tracked by nature.”

Joel Andersson, Karlstad

“Amazing stay at Happie Camp. Sunset, full moon, good food and great conversations”

Filip Syta, Stockholm

“Detta borde alla göra, ro för själen”

Sofia Larsson, Karlstad

”Fick nästan nypa mig i armen ibland. Vilken fantastiskt mysig och härlig helg det blev.”

Anna Lundqvist, Stockholm

”Bedårande utsikt från tältöppningen. Vackra Värmland och Happie Camp levererar verkligen”

Emely Sandsjoe, Karlstad

”Vår helg ute på Arnön var ren magi! Vi badade på klipporna, duschade oss med bra produkter som fanns i tältet, lagade mat med grym utrustning, eldade på kvällen i trefoten och sov riktigt gott i merinoullshimlen! Tack Happie Camp för denna fantastiska vistelse! Hit kommer vi tillbaka!”

Kristin Jakobsson, Karlstad

“Har haft de bästa dagarna någonsin på Happie Camp”

Mira Berglind, Stockholm

“Tack Happie Camp för den underbara idén om att sätta upp sina fina tält på den här otroligt vackra platsen. En välbehövlig paus med maken där vi laddade massor med energi. Vi kommer absolut tillbaka! 5 av 5 solar ”

Daphne Hellborg, Karlstad