HYRBIL

Denna aktivitet går att boka på

CAMP ARNÖN
CAMP HAGFORS

Ta tåget till Karlstad eller Kristinehamn och hämta ut en hyrbil för att köra till Happie Camp och ta chansen att upptäcka delar av vackra Värmland.
Vi rekommenderar självklart att ni hyr en miljöklassad bil hos Avis.

*Arnön – Närmast är att hämta upp bilen i Kristinehamn. Be att få den levererad till tågstationen. Passa här på att besöka Picassos staty eller den vackra skärgården. Självklart går det bra även att hämta ut bilden i Karlstad, Avis kontor ligger på Hamngatan 24, mittemot tågstationen. Kanske vill ni besöka Karlstad innan ni tar tåget hem. Fantastiska Lerin-museet eller en take away-fika vid Klarälvens strand. Från Karlstad är det ca 45 minuters bilfärd till Happie Camp på Arnön. Från Kristinehamn tar det ca 30 minuter.

*Hagfors – Ska ni bo i Hagfors rekommenderar vi att hämta ut bilen i Karlstad. Turen till Happie Camp i Hagfors tar ca 1:15. I området kring Hagfors finns mycket fint att upptäcka och besöka. Några tips från oss är Monika Zetterlunds museum i Hagfors och Selma Lagerlöfs Mårbacka och Rottneros Park i Sunne. Eller varför inte Mormors Glasscafé i Lysvik.

Boka din hyrbil direkt hos Avis här.