MELKER OF SWEDEN

Låt oss få presentera en stolt samarbetspartner till säsongen 2020, Melker of Sweden

Happie Camp X Melker of Sweden

Längs kustlinjen vid våra camps på Arnön breder Sveriges största sjö Vänern ut sig likt en panoramabild. Oavsett om du är nyfiken på att utforska området kring tältet eller intresserad av en långfärdstur, ger vi dig möjligheten att utforska norra delen av den mäktiga Vänern. Det gör du på bästa sätt i en prisbelönt och klimatsmart kajak från vår samarbetspartner Melker of Sweden.

Va, 3D printade kajaker?

Outdoor-företaget Melker of Sweden arbetar intensivt för att försöka hållbarhetsrevolutionera friluftsbranschen genom att från sågspån, kaffesäckar och fiskenät skapa skräddarsydda, 3D-printande och snygga kajaker på ett hållbart sätt. För fem år sedan bestämde den värmländska kajakentreprenören Pelle Stafshede sig för att förändra den existerande kajakbranschen från grunden, med vision om en så minimal miljöpåverkan som möjligt.

Så hur kan spill från sågspån, kaffesäckar och fiskenät omvandlas till kajaker undrar ni, ja det undrade faktiskt vi också… Den stora 3D-skrivaren matas med WPC, en typ av pellets bestående av sågspån och biobaserad plast som sedan printas ut till en kajak. En cirkulär bioekonomi som återskapar det som annars slängs eller skräpar i våra vatten och som i slutändan ska vara helt nedbrytbara och användas för att tillverka nya produkter. Att hitta ett samspel där miljö och etik är lika viktigt som ekonomi är företagets strävan – att göra förändring på riktigt, berättar Pelle. Melker of Swedens miljöarbete är en alltid pågående och utvecklande process för att aktivt förändra, förbättra och dela med sig av den kunskap som samlas för att skapa de bästa outdoor-produkterna såväl för kunden som planeten.

Samla minnen att minnas länge

Vi på Happie Camp, kan inte vara mer stolta över att få erbjuda våra gäster dessa kajaker till deras vistelse. Tillsammans med Melker of Sweden kan kajakpaddlingen i solnedgången bli ett av de vackra minnen som skapas under din vistelse hos oss.

Sugen på att boka kajak till er vistelse? Inga problem, skicka er förfrågan här

Håll utkik på vår Instagram, inom kort presenterar vi ett häftigt event tillsammans med Melker of Sweden som självklart involverar kajaker.

Happie Camp erbjuder sommarens skönaste naturupplevelse!

LÄS MER

TESTIMONIALS

“An exploratory premium-merino thrill. Sound-tracked by nature.”

Joel Andersson, Karlstad

“Amazing stay at Happie Camp. Sunset, full moon, good food and great conversations”

Filip Syta, Stockholm

“Detta borde alla göra, ro för själen”

Sofia Larsson, Karlstad

”Fick nästan nypa mig i armen ibland. Vilken fantastiskt mysig och härlig helg det blev.”

Anna Lundqvist, Stockholm

”Bedårande utsikt från tältöppningen. Vackra Värmland och Happie Camp levererar verkligen”

Emely Sandsjoe, Karlstad

”Vår helg ute på Arnön var ren magi! Vi badade på klipporna, duschade oss med bra produkter som fanns i tältet, lagade mat med grym utrustning, eldade på kvällen i trefoten och sov riktigt gott i merinoullshimlen! Tack Happie Camp för denna fantastiska vistelse! Hit kommer vi tillbaka!”

Kristin Jakobsson, Karlstad

“Har haft de bästa dagarna någonsin på Happie Camp”

Mira Berglind, Stockholm

“Tack Happie Camp för den underbara idén om att sätta upp sina fina tält på den här otroligt vackra platsen. En välbehövlig paus med maken där vi laddade massor med energi. Vi kommer absolut tillbaka! 5 av 5 solar ”

Daphne Hellborg, Karlstad