Primus -Varje dag kan vara ett äventyr

Att laga mat utomhus är ett ljuvligt sätt att sätta guld på tillvaron och njuta av naturen under din vistelse hos oss. Därför är vi väldigt tacksamma att Primus står som samarbetspartner till oss och medverkat i en intervju till vår blogg!

1892 skapade vi vårt första friluftskök…

För de som kanske inte vet, vilka är ni?
Vi på Primus utvecklar friluftskök och annan utrustning för att enkelt och smidigt kunna laga mat utomhus, oavsett var du befinner dig och vem du är. Vi har sysslat med utomhusmatlagning ett tag nu – redan 1892 skapade vi vårt första friluftskök. Vi var bland annat med när Roald Amundsen blev den förste att nå Sydpolen och när Sir Edmund Hillary och Tenzing Norgay var de första att bestiga Mount Everest. Men ett äventyr kan vara mycket mer än så, en promenad i skogen, en picknick på stranden, eller en natt hos Happie Camp. Det är just därför vi tillverkar utrustning för alla typer av utomhustillfällen, stora som små.

2020 – strävan att vara ledande inom hållbar utomhusmatlagning.

För oss är det inte bara viktigt att just du ska få möjlighet att spendera mer tid i naturen, utan även att framtida generationer ska kunna njuta av den precis som vi gör. Därför försöker vi värna om den natur vi har, både som besökare i skogen och som tillverkare av friluftsutrustning. Vi tycker att det är viktigt att lämna sitt läger i bättre skick än vad man fann det i. Lika viktigt är det att vi som producenter tar vårt ansvar och därför strävar vi hela tiden efter att vara ledande inom hållbar utomhusmatlagning. Det gör vi genom att utveckla effektiva produkter som håller under lång tid och som i stor utsträckning går att serva och reparera. För ju längre ett Primuskök används, desto lägre klimatpåverkan kommer det att ha. Det är i grunden vår filosofi.

Termoskaffe på en stubbe eller toppen av ett berg

Hur inspirerar ni andra till att finna lycka i naturen?
Något vi har lärt oss under åren är att lyckan går att finna på oändligt många sätt i naturen. För en del räcker det med en kopp termoskaffe på en stubbe i skogen medan andra blir som lyckligast när de står på toppen av ett berg. Vi anser att den härligaste stunden i naturen är den som innehåller en ordentlig måltid. Mat ger energi åt våra kroppar och sätter fart på fantasin. När du har ätit gott orkar du nästan vad som helst. Att inspirera andra att komma ut i naturen  är en av våra drivkrafter. En möjlighet att få kanske just dig att inse det härliga med att laga mat och äta i skog och mark.

Happie Camp X Primus

Vilka produkter från Primus finns att hitta i våra Happie Camps?

Till Happie Camp har vi valt ut produkter från vår Campfireserie: kök och utrustning såsom skärbrädor, tallrikar, glas och bestick som gör det enkelt att laga och äta riktig mat ute. Köken är lätta nog att bära med sig om du vill äta på en ny plats, kanske nere vid vattnet, i en park eller vid klätterklippan, men har samtidigt tillräcklig kapacitet för att användas vid stugan eller i båten.

I ett samarbete med Happie Camp vill vi gärna vara med, för att vi, precis som de, vet att tid i naturen gör oss glada och välmående. Vi hoppas att dina matupplevelser på Happie Camp får dig att vilja laga mat ute oftare.

Smaklig spis!

Happie Camp erbjuder sommarens skönaste naturupplevelse!

LÄS MER

TESTIMONIALS

“An exploratory premium-merino thrill. Sound-tracked by nature.”

Joel Andersson, Karlstad

“Amazing stay at Happie Camp. Sunset, full moon, good food and great conversations”

Filip Syta, Stockholm

“Detta borde alla göra, ro för själen”

Sofia Larsson, Karlstad

”Fick nästan nypa mig i armen ibland. Vilken fantastiskt mysig och härlig helg det blev.”

Anna Lundqvist, Stockholm

”Bedårande utsikt från tältöppningen. Vackra Värmland och Happie Camp levererar verkligen”

Emely Sandsjoe, Karlstad

”Vår helg ute på Arnön var ren magi! Vi badade på klipporna, duschade oss med bra produkter som fanns i tältet, lagade mat med grym utrustning, eldade på kvällen i trefoten och sov riktigt gott i merinoullshimlen! Tack Happie Camp för denna fantastiska vistelse! Hit kommer vi tillbaka!”

Kristin Jakobsson, Karlstad

“Har haft de bästa dagarna någonsin på Happie Camp”

Mira Berglind, Stockholm

“Tack Happie Camp för den underbara idén om att sätta upp sina fina tält på den här otroligt vackra platsen. En välbehövlig paus med maken där vi laddade massor med energi. Vi kommer absolut tillbaka! 5 av 5 solar ”

Daphne Hellborg, Karlstad