HAPPIE EXCLUSIVE – SHINRIN YOKU

Välkommen till ett eget värmländskt Shinrin Yoku
19–21 augusti

Välkomna till Vänerns strandkust och en naturkontakt som kan förändra dig på djupet hos oss på Happie Camp. Tillsammans med natur och- skogsterapiguiden Lisen Sundgren erbjuder vi dig en unik, personlig och helande 3-dagarsretreat som tillåter dig öppna upp dina sinnen för naturen.

Shinrin yoku, eller skogsbad, är en utvecklad metod från Japan som idag används globalt för att förebygga och behandla stressjukdomar, psykisk ohälsa och utmattning. Under ditt retreat hos oss erbjuds du en alldeles egen och personlig guidning där ni får hjälp att systematiskt ta in naturen på ett välgörande och rogivande sätt. Tillsammans med er skogsbadsguide saktar ni in, stillar er och låter skog, mark, klippor och sjö fylla era sinnen. Ni får hjälp att skapa en relation till det som lever runt omkring och öppna alla sinnen för naturens färger, dofter och texturer på ett kanske nytt och obeprövat vis. Skogsbadet utförs utomhus till ljudet av fågelkvitter, vinden som blåser, solen som lyser eller regnet som smattrar.

Retreatet innefattar en mysig vistelse på två nätter i våra avskilda och bekväma två-personers tält på Arnön samt en alldeles egen shinrin yoku upplevelse tillsammans med Lisen Sundgren, certifierad och välkänd guide inom natur- och skogsterapi. Väl framme i tältet finner ni det redan bäddat och handdukar finns att tillgå. I vistelsen ingår även Happie Camps matkasse för två nätter som består av plantbaserad gourmetrecept som är anpassade för att tillagas på det utekök som finns i tälten. Alla råvaror är ekologiskt odlade och, så långt det är möjligt, närproducerade.

Ta med dig någon du tycker om och upplev en unik, hälsosam och personlig skogsbads-upplevelse i Vänerns vackra och avskilda skärgård.

Pris för 3-dagar privat skogsbadsretreat
12 990 / tält för 2 personer

Inkl. 2 nätter på Happie Camp, Matkasse för 2 nätter, Bäddat & klart samt privat skogsbadsguide- allt för 2 personer.

*Bokningsförfrågan innefattar 2 personer – går ej att boka för 1 person*

*Skogsbadet innefattar 2 timmars privat guidning i anslutning till ert camp*

SISTA DAG ATT BOKA ÄR 9 AUGUSTI 2020

Lisen Sundgren är certifierad Natur och skogsterapiguide samt specialiserad på ätliga vilda växter – hon brinner för att inspirera till en livsstil i samklang med naturen. Läs mer om henne här: www.lifebylisen.com
.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

TESTIMONIALS

“An exploratory premium-merino thrill. Sound-tracked by nature.”
Joel Andersson, Karlstad
“Amazing stay at Happie Camp. Sunset, full moon, good food and great conversations”
Filip Syta, Stockholm
“Detta borde alla göra, ro för själen”
Sofia Larsson, Karlstad
”Fick nästan nypa mig i armen ibland. Vilken fantastiskt mysig och härlig helg det blev.”
Anna Lundqvist, Stockholm
”Bedårande utsikt från tältöppningen. Vackra Värmland och Happie Camp levererar verkligen”
Emely Sandsjoe, Karlstad
”Vår helg ute på Arnön var ren magi! Vi badade på klipporna, duschade oss med bra produkter som fanns i tältet, lagade mat med grym utrustning, eldade på kvällen i trefoten och sov riktigt gott i merinoullshimlen! Tack Happie Camp för denna fantastiska vistelse! Hit kommer vi tillbaka!”
Kristin Jakobsson, Karlstad
“Har haft de bästa dagarna någonsin på Happie Camp”
Mira Berglind, Stockholm
“Tack Happie Camp för den underbara idén om att sätta upp sina fina tält på den här otroligt vackra platsen. En välbehövlig paus med maken där vi laddade massor med energi. Vi kommer absolut tillbaka! 5 av 5 solar ”
Daphne Hellborg, Karlstad